Smartia Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Τα προϊόντα SMARTIA αποτελούν την έξυπνη επιλογή ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου της Alumil, τα οποία διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές, απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα. Οι πόρτες και τα παράθυρα SMARTIA προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σύγχρονο κτίριο και διασφαλίζουν την αίσθηση άνεσης και ασφάλειας στο χώρο σας. Επιπλέον, μέσα από την προσφορά κουφωμάτων υψηλής θερμομόνωσης, οι χρήστες απολαμβάνουν και το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Ανοιγόμενα Κουφώματα και Μπαλκονόπορτες

Το M9660 είναι ένα σύστημα ανοιγόμενων θερμομονωτικών κουφωμάτων που εξασφαλίζει ποιότητα και την οικονομική εφαρμογή σε πλήθος τυπολογιών ανοιγόμενων συστημάτων

Η Μ11500 είναι η κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά θερμομονωτικών κουφωμάτων.
Ανταποκρίνεται στην ανώτατη κλάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών ως προς τη θερμομόνωση.

 

 

Το M23000 συνδυάζει αρμονικά την ζεστασιά του ξύλου εσωτερικά με την έλλειψη συντήρησης του αλουμινίου εξωτερικά.

 

 


Το M11000 είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

 

 

 

Το Μ15000 είναιι το μοναδικό μη θερμοδιακοπτόμενο σύστημα που διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα προφίλ για πόρτες εισόδου, πόρτες καπνού και πόρτες πανικού. Επίσης το σύστημα διαθέτει λύση μπαλκονόπορτας με ιδιαίτερα χαμηλό πέρασμα.

Το σύστημα παρέχει την δυνατότητα χρήσης ‘κανονικού’ μηχανισμού Αλουμινίου αλλά και την δυνατότητα χρήσης χαλύβδινου περιμετρικού μηχανισμού 16mm. Κορυφαίες επιδόσεις στις δοκιμές υδατοστεγανότητας, ανεμοπερατότητας και ηχομόνωσης πιστοποιημένες από το διεθνούς κύρους Γερμανικό Ινστιτούτο IFT ROSENHEIM

Πόρτες εισόδου

Το σύστημα M11500 Fire Resistant αποτελεί την πρόταση της Alumil όταν υπάρχει ανάγκη να καθυστερηθεί η επέκταση της φωτιάς σε έκτακτες περιπτώσεις πυρκαγιών σε κτήρια, ώστε να δοθεί στους χρήστες ο απαραίτητος χρόνος για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

 

 

 

 

Το M11000 είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών

 


Το Μ15000 είναιι το μοναδικό μη θερμοδιακοπτόμενο σύστημα που διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα προφίλ για πόρτες εισόδου, πόρτες καπνού και πόρτες πανικού. Επίσης το σύστημα διαθέτει λύση μπαλκονόπορτας με ιδιαίτερα χαμηλό πέρασμα.

 

 

 

Συρόμενα κουφώματα

 

Το σύστημα S440 είναι η τελευταία πρόταση της Alumil στα συρόμενα συστήματα και αποτελεί το πλέον εξελιγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα της.

 

 

 

SMARTIA M12500 Phos είναι το νέο minimal ελαφρύ συρόμενο σύστημα, το οποίο χάρη στο σχεδιασμό του μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό

 

 

Η  Μ23300 είναι η κορυφαία εξειδικευμένη πρόταση της ALUMIL στα θερμο-ηχομονωτικά ανασυρόμενα κουφώματα συνδυάζοντας αρμονικά το αλουμίνιο με το ξύλο για πολυτελείς κατασκευές.

 

 

 

 

 

Το S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούμενο συρόμενο σύστημα που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ευελιξία στην κατασκευή και είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων

 

 

 

 

 

Το S350 είναι ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα το οποίο αποτελεί μια εντελώς καινούρια και σύγχρονη πρόταση για συρόμενα συστήματα.

 

 

 

 

 

 

 

Είναι η πλέον προηγμένη τεχνολογικά πρόταση της ALUMIL στην κατηγορία των συρόμενων κουφωμάτων.

 

 

 

 

 

 

Η Μ14500 αποτελεί μια εξελιγμένη οικονομική πρόταση της ALUMIL στην αγορά των συρόμενων συστημάτων.

 

 

 

 

 

 

Κουφώματα Ασφαλείας

Το σύστημα M23000 security είναι η ιδανική επιλογή για πολυτελείς κατασκευές όπου αρμονικά συνυπάρχουν το αλουμίνιο και το ξύλο προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστο επίπεδο παθητικής ασφαλείας.

 

 

Μ15000 Br είναι ένα αντιδιαρρηκτικό - ανοιγόμενο σύστημα κατασκευής εισόδων και κλωβών ασφαλείας.

 

 

Σύστημα σειράς εισόδων με ιδιαίτερο σχεδιασμό για να αποτρέπουν την είσοδο καπνού σε συγκεκριμένους χώρους. Χρησιμοποιούνται σε κτίρια γραφείων ή μεγάλους βιομηχανικούς χώρους όπου υπάρχει ανάγκη διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς.

 

 

 

 

Φυσούνες

Το M19800 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες (φυσούνες) με φύλλα πάχους 50mm. Με χρήση ειδικών ραουλο-μεντεσέδων βαρέως τύπου και δυνατότητα ανοιγόμενης πόρτας μέσα στο φύλλο της φυσούνας. Προσφέρονται δύο ξεχωριστές λύσεις.

 

 

Το Μ9800 αποτελεί την κρύα πρόταση της Alumil για φυσούνες κι αποτελεί τη μη θερμοδιακοπτόμενη έκδοση της Μ19800

 

Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

 

Το Ρ200 είναι ένα αρθρωτό σύστημα αλουμινίου για χωρίσματα εσωτερικών χώρων, το οποίο αποτελείται από σκελετό με κρυφές κολώνες και τραβέρσες, και τελάρα αλουμινίου με τζάμια (ένα εσωτερικά, ένα εξωτερικά), τα οποία κρεμιούνται δημιουργώντας μια καλαίσθητη σκοτία ανάμεσά τους.


Ένα ιδιαίτερα ευέλικτο σύστημα για χωρίσματα εσωτερικών χώρων, με λεπτά εμφανή καπάκια αλουμινίου. Τα τζάμια τοποθετούνται πάνω σε σταθερό σκελετό αλουμινίου, όπου ασφαλίζονται με λεπτά προφίλ αλουμινίου

 

 

Αίθρια

 

Το Μ10800 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για αίθρια και γυάλινες στέγες

 

Σκίαση και Προστασία

Το S13600 είναι το κορυφαίων προδιαγραφών θερμομονωτικό κουτί ρολού της εταιρίας σε διάσταση 26 x 32 cm, και το πλέον κατάλληλο για τα supreme συστήματα.

 

 

 

Επικαθήμενα κουτιά ρολού Μ13700 σύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και αντιδιαρρηκτική προστασία.

 

 

 


Θερμομονωτικά κουτιά ρολού Μ13800 σύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και αντιδιαρρηκτική προστασία.

 

 

 

 

 

 

Πρωτοποριακό σύστημα σκίασης (πέργκολα) με περιστρεφόμενες περσίδες για απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από βροχή, μοναδικής αισθητικής, ιδανικό για κάλυψη χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, κ.α.

 

 

 

 

 

Πολυκαρβονικά φύλλα κορυφαίας ποιότητας και προδιαγραφών, συμπαγή και θαλαμωτά, και σε διάφορα χρώματα, κατάλληλα για πλήθος εφαρμογών.

 

 

 

 

 

Πληθώρα επιλογών για την κατασκευή ανοιγόμενων παντζουριών σε όλες τις δυνατές τυπολογίες (σταθερά, μονόφυλλα, δίφυλλα, τετράφυλλα), με παραδοσιακή και μοντέρνα εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

Πάγκοι παραθύρων αλουμινίου για κάλυψη των περβαζιών και απομάκρυνση των νερών της βροχής

 

 

 

 

 

Κάγκελα

Σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων για την κατασκευή μπαλκονιών και διαχωριστικών μοντέρνας αισθητικής χωρίς κολώνες, με αποτέλεσμα να μην εμποδίζεται το οπτικό πεδίο και να προσφέρεται απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και πολυτέλειας. Ενδείκνυται για πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια και περιβάλλοντες χώρους.

 

Το SMARTIA M8250 αποτελεί μία έξυπνη λύση γυάλινου προστατευτικού κάγκελου minimal αισθητικής, το οποίο τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά των πορτο-παραθύρων όταν δεν υπάρχει μπαλκόνι. Χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια και ασφάλεια, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα, επιτρέποντας στο φως να περάσει στο εσωτερικό.

 

 

Υαλοπετάσματα


Αποτελεί το νέο σύστημα structural υαλοπετασμάτων της Alumil, τύπου element (έτοιμα προκατασκευασμένα πλαίσια για άμεση και εύκολη τοποθέτηση στο κτίριο) με πλάτος κανάβου 85 mm.

 

 

 

Το σύστημα Μ7 αποτελεί ένα νέο σύστημα το οποίο προσφέρει ποιοτικές κατασκευές με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας χάρη στα εξαρτήματα και την ευκολία κατασκευής και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας.

 

 

 

 

Το Μ50 αποτελεί ένα νέο σύστημα υαλοπέτασματος της ALUMIL με εμφανή καπάκια και με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την χρήση της ίδιας διατομής οριζόντια και κάθετα πλάτους 50 mm.Το στοιχείο αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα τα ειδικά υλικά «πλήρωσης» αρμών στα τζάμια αυξάνουν τη θερμομόνωση.

 

 

 

H σειρά Μ6 αποτελεί την εξέλιξη των κλασικών υαλοπετασμάτων Μ1 και Μ2, με έμφαση στην καλύτερη θερμομόνωση, απλότητα της κατασκευής και τη βελτίωση του συστήματος απορροής των υδάτων. 

 

 

 

Το Μ65 είναι ένα ειδικό σύστημα υαλοπετασμάτων για ψηλά  κτήρια, που δίνει μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό του κτηρίου και αποτελείται από συναρμολογούμενους «τοίχους-πλαίσια», όπου ο καθένας έχει πολλαπλά ανοίγματα με υαλοπίνακες.

 

 

Το Μ85 είναι ένα ειδικό σύστημα υαλοπετασμάτων για ψηλά  κτήρια, που δίνει μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό του κτηρίου και αποτελείται από συναρμολογούμενους «τοίχους-πλαίσια», όπου ο καθένας έχει πολλαπλά ανοίγματα με υαλοπίνακες.

Προσόψεις κτιρίων

Σύστημα επένδυσης της εξωτερικής επιφάνειας κτιρίων με πλάκες διαφόρων υλικών (κεραμικές, συνθετικές, ξύλινες, κ.α.)

 

 
Το J–Bond αποτελεί το σύστημα επένδυσης κτιρίων με σύνθετα φύλλα αλουμινίου με στρώμα πολυαιθυλενίου συνολικού πάχους 4 mm.

 

 

Δάπεδα τύπου Deck


To WOODEE αποτελεί την πρόταση της εταιρίας στα συνθετικά υλικά για δάπεδα τύπου Deck.